Xp Goldmaxx Power v4

Xp Goldmaxx Power 2 v4

XP Goldmaxx Power Fransız teknolojisi tarafında üretilen dünyada en çok satılan tek para avcısı dedektörlerdendir. Yüksek frekans sistemi ile donatılan XP Goldmax Power dedektör ülkemizde de en çok kullanılan dedektörlerdendir.

XP Goldmaxx Power 18 kHz frekans ile arama yapma imkanı sağlar. Bu sayede topraktaki en küçük metallere bile sinyal verebilir. Xp Goldmax Power otomatik ve manuel toprak ayar sistemi ile kullanıcıya büyük kolaylıklar sağlar. İsterseniz otomatik olarak toprak ayarını cihaz yapsın, isterseniz maxımum performans alabilmek için toprak ayarını siz yapın.

Xp Goldmaxx Power sesli ayrım özelliğine sahiptir. Farklı ses tonları ile metal ayırma kabiliyetine sahip olan bu cihaz digital ekranı olmamasına ragmen kullanıcıya bilgiler sunar. Dünyada yalnızca Xp dedektörlerde bulunana IRON VOLUME özelliği ile dedektörün demire sinyal verme oranını siz belirleyin.

XP Goldmaxx Power DISC ayarı ile metal ayrımlarını kullanıcının istediği şekilde ayarlamasını sağlar. İsterseniz demirleri iptal edebilirsiniz, isterseniz nikelleri iptal edebilirsiniz. SILENCER özelliği ile arazide oluşan parazitleri kullanıcıyı yanıltmamak adı otomatik olarak iptal etme kabiliyetine sahiptir.

XP Goldmaxx Power sahip olduğu dış gövde donanımları ile diğer dedektörlerden farklılıklar göstermektedir. Ergonomik yapısı ile arazide kullancıyı yormaz.

Opsiyonel arama bobinleri ile dedektörünüzün gücüne güç katmak sizin elinizde.

Xp Goldmaxx Power dedektör 8 x 1.5 volt AA pil ile çalışmaktadır, isteğe bağlı olarak şarjlı pillede kullanılabilir.

Mega Dedektör olarak Goldmax Power modeli ile ilgili kullanım bilgileri kullanıcıya detaylı bir şekilde anlatılır. Goldmax Power Türkçe klavuz, garanti belgesi ve faturası ile alıcıya teslim edilir.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Çalışma Frekansı

18 kHz
(Freq1/Freq2) frekansını seçmek ve 2 dedektörleri arasında bozuklukları önlemek

Ses Çıkışı

Kulaklık ve hoparlör kullanımı

Opsiyonel Bobinler

22.5cm 27 cm, eliptik 24×11 cm, 38×45 cm konsantrik 25/21cm

Pakete Dahil Ürünler

27 cm Arama Başlığı
Kulaklık
Kullanım Kılavuzu

Ekran Işığı

Var

PinPoint(Nokta Hedef Tespit)

Yok

Ağırlık (biraz) değişebilir

1425 gr

Ayırma Ölçeği (Segmentler)

Toprak Ayarı

Otomatik ve Manuel

Ton Tespiti Ton Adedi

Var

Batarya

8 x 1.5 V AA

Görsel Ekran

Yok

Comments are closed.