MİNELAB E-TRAC

E-TRAC

E-TRAC Teknolojisi

E-Trac, güçlü mikro islemcisiyle 1.5kHz – 100kHz arasinda degisen Eszamanli Frekanslar ile Tam Bant Spektrum (FBS) sunar. Frekans araligi, detektör halkasindan alinan sinyalin çok çesitli yanitlar arasindan analiz edildigine isaret eder. Bu sayede E-Trac gelismis sinyal isleme islevi ile, hedef tespitin (ID) daha dogru olmasi amaciyla tespit edilen nesneleri demir ve iletkenlik (FE-CO) özelliklerine göre siniflandirarak daha fazla sayida hedef bilgisi analiz eder. Minelab´s Smartfind™ benzersiz bir iki boyutlu ayirt etme ölçegidir. Smartfind™, ayni ekran üzerinde hem demir hem de iletkenlik özelliklerini grafiksel olarak gösterir. Bu özellik, E-Trac’in hedef Ayirt Etme islevi ile biraraya geldiginde istenmeyen hedeflerden gelen sinyalleri eleyerek istenen hedeflerden gelen sinyalleri kabul eder. E-Trac teknolojisi,

– Daha fazla tespit derinligi
– Çok çesitli hedeflerde yüksek hassasiyet
– Elektromanyetik kaynakli daha az parazit
-Hedef özelliklerin daha dogru tespit edilmesi anlamina gelir.

E-TRAC Xchange

E-Trac Xchange, detektör ayarlarini ve Ayirt Etme Modellerini USB üzerinden Kisisel Bilgisayariniza indirme olanagi tanir. Bu gelismis özellik, E-Trac´i belirli tespit ortamlarina ve seçilen hedeflere göre hizli bir biçimde yapilandirmanizi saglamak üzere tasarlandi. Deneyimlerinizi ve ayarlarinizi diger detektör kullanicilari ile her zaman paylasabilirsiniz. E-Trac ile sunulan kurulum CD’si ve Xchange Kullanim Kilavuzu ise hemen koyulmanizi saglar.

E-Trac’in basarisini tespit etmek için bir kaynak kütüphanesi olusturabilirsiniz. En sevdiginiz bölgelere ait degerli Ayarlarinizi, Kullanici Modlarini ve Modelleri indirerek, gerektiginde yükleyin. Bilgisayariniza kayit adedi sinirsizdir, bu sayede E-Trac´inizden en iyi sekilde yararlanabilirsiniz ve asla basarili ayarlarinizi kaybetme endisesi yasamazsiniz!

Özellikler

E-Trac Xchange USB islevi – En sevdiginiz bölgelere ait E-Trac Ayarlarinizi ve Ayirt Etme Modellerini olusturun, indirin ve yükleyin; ister bilgisayariniza kaydedin isterseniz e-posta ile digerleriyle paylasin. Kesin yer saptama ve dogru derinlik ile çok yönlü, ultra hafif su geçirmez 11″ Çift D Su Geçirmez Halka! Bagimsiz Demir ve Iletkenlik ret seviyesi ayari içeren QuickMask™ – Modelleri düzenlemenin hizli ve kolay yolu. Smartfind™, Minelab’in onayli benzersiz ayirt etme ve ikili koordinat hedef profili çikarma islevini sunar. Esasli yeniden düzenleme özelligi içeren Ayirt Etme Ölçegi, hedef kimligi ve derinlerdeki iyi hedefleri yeniden bulma oranini iyilestirir. Genisletilen Otomatik, Manüel ve “Önerilen” ayarlari ile hassasiyet islevi. 1-50 ölçeginde Hassasiyeti Artirilan Esik ayar seviyesi – ihtiyaçlariniza uygun daha yüksek dogruluk sunar. Sesli ve görsel göstergelerle 2 mod üzerinden kesin yer saptama özelligi, hedefin boyutunu ve tespiti her zamankinden daha dogru hale getirir. Madeni Paralar, Çöplük, Kumsal ve Kalintilara uygun Belirli Ayarlar ve Modeller sunan önceden programlanan dört adet Minelab Kullanici Modu. Dört adet Kullanici Modu yuvasi – Modlari belirli hedef saptama tercihlerinize ve ortama göre kisisellestirin. “Nötr” ve “Zor” Zemin Ayar seçenekleri, nötr ya da en zorlu çalisma kosullari için kolaylikla uyarlanabilir. “Çöp Yogunlugu – Yüksek” ayari, çöplerin yogun oldugu alanlarda daha az sayida yanlis sinyal almanizi saglar. “Düsük” ayari ise temiz bölgelerde için mükemmel tercihtir. Kullanici Merkezli Tus Takimi ve Menü Arayüz Tasarimi – Hizli ve kolay kullanim sunan sezgisel simgeler ve mantiksal menü dizileri ile kullanisliligi artirir! Net çözünürlük sunan, 72mm x 48mm Görsel Ekran Paneli – her tür aydinlatma kosulunda optimum görüs saglamak üzere tasarlandi. Ergonomik ve kusursuz biçimde dengeli Kumanda Takimi, yorulmadan daha uzun süre tespit yapmanizi saglar! Ilave Uzman Islev ve Tercihler, E-Trac´inizi ihtiyaçlariniza göre uyarlama olanagi sunar.

Özellikler

Iletim Teknolojisi Tam Bant Spektrum (FBS) Çok Frekansli Teknoloji
Mikro Islemci Hizli ve güçlü, 32bit, 48MHz mikro islemci
Baglanti Kisisel Bilgisayar ile baglanti kurmak için USB konnektörü
Yazilim Sezgisel Kullanici Arayüzü; Hizli Tespit Isleme; Çok Dilli Islevsellik
QuickMask Demir ve Iletkenlik Ayrimi için Hizli ve Kolay düzenleme
Derinlik Ölçegi Normal tespit ve Kesin Tespit (Pinpoint) modunda aktif Hassas Ölçek
Ses Kesme 11 kanalda Otomatik ve Manüel seçim
Kesin yer tespiti LCD üzerinde modüle edilmis sesli ve görsel Arti Gösterge, Normal ve Ayirim olmak üzere 2 Mod ile hareketsizlik
Kullanici Modlari 4 adet Minelab Modu ve 4 adet Modlarim
Ayirt Etme 2 Boyutlu Smartfind Ayirim
Hedef Tespiti 2 Boyutlu Smartfind boyut/ Iletkenlik ve Demir özellikleri, Iletkenlik 1-50, Demir 1-35
Hassasiyet Ayari Ayarlanabilir göreli konum ile Tam Otomatik
Manüel Ayar 1-30
Hassasiyet Ölçegi Otomatik Seviye, Manüel Seviye, Önerilen Seviye
Esik 1-50 arasinda ince ayar seviyesi
Sesli Yanit 4 Ayar: Normal, Uzun, Düz, Pitch Hold
Ton Tespiti Ton Adedi Iletkenlik ve Demir yanitlarina göre uyarlanabilen 1, 2, 4 ve Çoklu Ton
Ton Tespit Degiskenligi Daha iyi Hedef Tespiti için 30 ayarlanabilir asama
Yeniden Bulma Hizi Seçilebilir, “Hizli” ve “Derin”
Çöp Yogunlugu Izole hedefler içeren bölgeler için “Düsük”, daha fazla çöp içeren bölgeler için “Yüksek”
Zemin Denge Modlari Otomatik Zemin Telafisi – Gelismis Dijital Filtreleme
Zemin Ayarlari Birçok zemin kosulu için “Nötr”, daha fazla mineral madde içeren zeminler için “Zor”
Halka Ultra hafif 11″ Çift D (DD) su geçirmez halka
Batarya 1600 mAh NiMH ya da Alkalin batarya
Düsük Batarya Sesli Uyari Sesli ve görsel uyari
Görsel Ekran Kontrast ayari ve Arkadan Aydinlatma özellikleri içeren Genis 3.4 (8.65cm) Gri Ölçekli LCD Panel
Kulaklik Girisi 100 Ω Stereo Jak
Patentler US 4890064; US 5537041; US 5506506
Istege Bagli Aksesuarlar
8 FBS Halka Koss UR-30 Kulakliklari
11 & 8 Kaydirma Plakalari RPG Kulakliklari
Kapali 1600mAh NiMH Batarya Paketi Kontrol Kutusu Çevre Kapagi
Kapali 1800mAh NiMH Detektör Tasima Çantasi

Özellikler

Batarya Paketi
AA Alkalin Batarya Paketi Minelab Alet ve Çöp Çantasi
Karbon Fiber Düsük Saft Ana Elektrik Sebekesi Sarj Cihazi
Tall Man Lower Shaft 12V Araç Sarj Cihazi
Genel Açiklama – Teknik Özellikler – Aksesuarlar Indir – Basari Öyküleri SSS
Modeller – Yeni E-Trac’teki önemli bir yenilik, E-Trac’in kisisel ya da dizüstü bilgisayar ile baglanti kurmak üzere USB kablo (birlikte sunulur) içermesidir. Seçtiginiz Ayirt Etme model programlarini indirebilir / yükleyebilir ve paylasabilirsiniz. E-Trac Xchange’i kullanmaya baslamaniza yardimci olacak, dünya çapindaki alan testi uzmanlarimiz tarafindan yüklemeniz için gelistirilen bazi belirli model dosyalarini asagida bulabilirsiniz. Bu modellerin tespit seanslari sirasinda belirli hedefler/bölgeler için gelistirildigini unutmayiniz. Ancak bunlari E-Trac Xchange ile kendi ihtiyaçlariniza göre uyarlayabilirsiniz. Asagidaki örnekleri indirerek dosyayi kaydetmek için üzerine sag tiklayin.
Ürünlerimiz 2 yil garantilidir.

Comments are closed.